10 Mart 2012 Cumartesi

Yoğurtlu Pancar Salatası
 
Bu tarifi küçük kızımın arkadaşının annesi sevgili Nevin Hanımdan aldım. 
 
Malzemeler

 
1 Su Bardağı Ceviz
 
1 Paket altınbaşak kepekli bisküvi
 
1 Demet dereotu
 
1 Adet Tavuk-Göğüs (tarifin aslında tavuk göğsü var ama ben koymuyorum)
 
2 Su Bardağı Yoğurt

1 kavanoz pancar turşusu

Hazırlanışı

  •  
    Tavuk göğsü haşlanıp soğutularak didiklenir. Ceviz ve kepekli bisküvi iri kıyım rondodan geçrirlir. Pancar turşusu suyu iyice süzdürülerek rondodan geçirilir. 1 demet dereotu ince kıyılır. Tüm malzeme yoğurtla karıştırılarak üzeri ceviz ve dereotu ile süslenir. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder