Yoğurtlu Pancar Salatası
Bu tarifi küçük kızımın arkadaşının annesi sevgili Nevin Hanımdan aldım.
Malzemeler
1 Su Bardağı Ceviz
1 Paket altınbaşak kepekli bisküvi
1 Demet dereotu
1 Adet Tavuk-Göğüs (tarifin aslında tavuk göğsü var ama ben koymuyorum)
2 Su Bardağı Yoğurt
1 kavanoz pancar turşusu
Hazırlanışı
-
Tavuk göğsü haşlanıp soğutularak didiklenir. Ceviz ve kepekli bisküvi iri kıyım rondodan geçrirlir. Pancar turşusu suyu iyice süzdürülerek rondodan geçirilir. 1 demet dereotu ince kıyılır. Tüm malzeme yoğurtla karıştırılarak üzeri ceviz ve dereotu ile süslenir. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder